KUNDALINI SISTERS


Kundalini Sisters is een concept van Mira Maas & Helen Purperhart. Samen hebben zij elkaar gevonden in hun passie voor Kundalini Yoga.  Hun missie is om een dagelijkse Kundalini Yoga practice mogelijk te maken voor een groot publiek. Daarnaast verzorgen zij diverse Kundalini Teacher trainingen voor professionals en iedereen die daar belangstelling voor heeft. Voor Mira & Helen is het leven een groot feest en kundalini brengt ze weer terug in de stilte bij zichzelf.  

 
Kundalini ZOOMyoga 2 - 23 jan

ZOOMyoga is een dagelijkse LIVE ONLINE Kundalini Yoga practice die je kunt volgen op elke plek waar jij maar wilt via je telefoon of computer. We starten elke maand met een nieuwe serie van 22 dagen van 6.00-7.00 uur. Kun je niet  live meedoen? Niet getreurd......in de besloten facebook groep kun je de ochtendsessie ook later terugkijken.  Meedoen kan voor slechts € 1 per les. Je betaalt een vast bedrag van € 22 per serie en bepaalt zelf hoe vaak en wanneer je meedoet. Na ontvangst van je aanmelding ontvang je de zoomcode en een link voor de besloten ZOOMyoga facebookgroep.  Klik hier om je aan te melden op zoomyoga.nl.

 

 

ZOOMdetox van 1 - 22 maart

In het voorjaar is het weer tijd voor de grote schoonmaak. Wist je dat je lichaam dan ook toe is aan een schoomaakbeurt. Je hebt vast weleens van detoxen gehoord.  Detox betekent ‘ontgifting’, erg belangrijk om je lichaam gezond te houden.  Je lichaam wordt namelijk blootgesteld aan gifstoffen die in je voeding zitten, maar ook van buitenaf. Normaal worden deze gifstoffen afgescheiden door je lever en nieren. Maar deze kunnen  grote hoeveelheden gifstoffen niet aan.  Om je lijf te reinigen kun je  op een detoxretraite,  maar het kan ook gewoon thuis met de ZOOMdetox maand in maart. Tijdens de Detox periode eet je een speciaal dieet en onderwerpt je jezelf aan een schoonmaakregime met een ZOOMyoga serie die je helpt om bewust bij je binnenkant stil te staan en deze op te schonen.  Detoxen zorgt ervoor dat je je fitter en energieker voelt en je weer als herboren voelt. Detox je mee? Meld je aan en zet het alvast in je agenda.

 

Todo suco verde  Detox?

ZOOMyoga Academie

In 2020 starten de Kundalini Sisters met de ZOOMyoga Academie.  De Academie leidt yogateachers op tot ZOOMyoga instructors. Je wordt persoonlijk gecoacht door Mira en Helen om binnen de Kundalini Sisters Community ZOOMyoga te geven. Uiteraard staan wij garant voor de kwaliteit en leren je alle do’s & dont’s van het LIVE ONLINE lesgeven. Mira is gespecialiseerd in Kundalini Yoga en heeft ook mentoring ervaring met studenten van verschillende teacher-trainings over heel Europa en ze geeft al 8 jaar bijna dagelijks les.  Helen heeft al meer dan 20 jaar haar eigen Kinder Yoga academie met studenten uit heel het land en België. Ben jij een yogateacher met passie voor kundalini yoga en lijkt het je wat om ons team te versterken? Doe dan eerst 22 dagen mee met de ZOOMyoga en vraag naar de voorwaarden.

 

Kundalini kidsyoga teacher training in Belgie 27 april - 3 mei

Lijkt het jou fijn om je gedurende 7 dagen onder te dompelen in Kinder-, kundalini-, en innerchild Yoga en je persoonlijke ontwikkeling? Dan is deze intensieve kundalini kidsyoga teacher training echt iets voor jou. Kundalini kidsyoga heeft veel voordelen kinderen. Het reguleert emoties en helpt om jezelf beter te leren kennen. Daarnaast ontwikkelen kinderen hun intuïtie en wordt de weerstand en uithoudingsvermogen  vergroot. Bovendien maken de oefeningen je krachtig, flexibeler en meer alert. Naast dat kundaliniyoga goed is voor je klieren mag er ook lekker geklierd worden. In deze intensive Kundalini Kidsyoga teacher training krijg je namelijk alle ruimte om in contact te komen met je eigen innerlijk kind. Klik hier voor meer informatie.