logo Jip en Jan kinderyogawinkel

 
LIVE ONLINE Kundalini ZOOMyoga

ZOOMyoga is een UNIEK initiatief van de Kundalini Sisters Mira & Helen om samen met andere vrouwen dagelijkse online een kundalini yogapractice te doen. Op elke plek waar jij maar wilt via je tel of computer. Op 1 oktober starten de Kundalini Sisters met een nieuwe ZOOMyoga serie van 22 lessen van 6.00-7.00 uur vanaf € 1 per ZOOMyogales.  Klik hier om je aan te melden.

 

 
Kinderyoga opleiding in Thailand

In samenwerking met Eco-Logic organiseer ik van 19-27 oktober 2019 een internationaal gecertificeerde kinderyoga opleiding in Thailand.. Heb je belangstelling? Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven of bekijk het filmpje van 5 jaar geleden toen ik op dezelfde plek de opleidng gaf.

 

 

Kundalini kinderyoga opleiding in Belgie

Lijkt het jou fijn om je gedurende 7 dagen onder te dompelen in Kinder-, kundalini-, en innerchild Yoga en je persoonlijke ontwikkeling? Dan is deze intensieve kundalini kidsyoga teacher training echt iets voor jou. Kundalini kidsyoga heeft veel voordelen kinderen. Het reguleert emoties en helpt om jezelf beter te leren kennen. Daarnaast ontwikkelen kinderen hun intuïtie en wordt de weerstand en uithoudingsvermogen  vergroot. Bovendien maken de oefeningen je krachtig, flexibeler en meer alert. Naast dat kundaliniyoga goed is voor je klieren mag er ook lekker geklierd worden. In deze intensive Kundalini Kidsyoga teacher training krijg je namelijk alle ruimte om in contact te komen met je eigen innerlijk kind. Klik hier voor meer informatie.

 

 

Kundalini Yoga Festival Nederland

Het gaat op het Nederlandse Kundalini Yogafestival niet alleen om yoga, muziek, mantra’s of meditaties, maar met name over ieders groeiende bewustzijn. Bewustzijn over het voedsel dat we tot ons nemen, ons familieleven, onze relaties, onze werkzaamheden, onze sociale omgeving en de communicatie met jezelf en iedereen om je heen. Het tweede Nederlandse Kundalini Yogafestival vindt plaats van 19-23 december 2019. Tijdens het festival verzorgt Helen Purperhart de Kundalini Playshop. Tijdens Playshop gaat het vooral om het plezier en het ervaren van kundaliniyoga op een speelse manier en niet om de techniek en vaste regels. De Playshop open is voor kinderen, tieners en volwassenen. Klik hier voor meer informatie.

 

Afbeeldingsresultaat voor inschrijven nieuwsbrief