Tieneryoga opleiding - 4 dagen


Wil je yogales leren geven aan jongeren in de leeftijd van 12-21 jaar? In deze opleiding bieden we jou de basis van tieneryoga, plus een scala aan tieneryogatechnieken die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Tijdens en na de opleiding word je ondersteund met een lidmaatschap in een besloten online community. De opleiding is uitermate geschikt als nascholing voor kinderyogadocenten, leerkrachten uit het voortgezet onderwijs, jongerenwerkers en jeugdhulpverleners.

 

Start Dagen Lokatie Prijs Inschrijven
 8 november 4 Almere € 500 Klik hier>>

 

Wat leer je?
• Welke lesonderdelen tieneryoga tot een succes maken.
• Hoe je flowyoga kunt toepassen in je les.
• Hoe je de 5 elementen kunt verwerken in je les.
• De don’t en do’s voor het geven van tieneryoga.

 

Wat krijg je?

  • Uitgebreide cursusmap met ruim 50 pagina's
  • Persoonlijke feedback op alle opdrachten.
  • Ondersteuning via de besloten inspiratiegroep
  • Een tieneryoga certificaat
  • Vermelding in het Jip & Jan register en gebruik keurmerk.

 

Informatie

Deze studie is onderdeel van de yogateacher opleiding. Gecertificeerde yogadocenten kunnen na het volgen van deze bijscholing vermeld worden in ons register.  Je dient dan na inschrijving per mail een kopie van een relevant certificaat op te sturen.  Na het maken van opdrachten kun je een certifiaat behalen en vermeld in het register. Deelnemers die niet gecertificeerd zijn kunnen na afloop van de bijscholing een bewijs van deelname aanvragen.

            

Vereniging Yogadocenten Nederland Home Gerelateerde afbeelding

 

2019 Jip & Jan Academie | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ