Testimonials

De modules met zijn onderwerpen waren zo divers. Ik vond het zó fijn om weer spelend te mogen leren. 'Persoonlijk vind ik dat deze opleiding briljant in elkaar zit. Echt zo knap bedacht. Ik hoop dat er nog vele cursisten deze opleiding mogen volgen en er net zoveel plezier aan beleven. Alles is mogelijk en ik heb niks gemist. Ik geeft de opleiding een dikke 9. Patricia

 

'Ja, wat kan ik meer zeggen dan: Dank je wel! De cursus heeft me geholpen om open te zijn over mijn gevoelens, los te laten, en plezier te hebben. Iets dat ik had gemist de laatste jaren. De dagen waren heel interessant, met alle opdrachten kon ik alleen groeien als mens. Sommige dagen waren voor mij dagen van verdriet, maar ik heb ook veel gelachen. Een mooie balans dus. Rosa

 

'Wat een geweldige opleiding. Ik ben veel gemotiveerder geworden voor yoga en wat het kan opleveren voor kinderen. Ik merk dat ik het graag dagelijks zou willen gebruiken in de praktijk als leerkracht. Elke module had zijn eigen charme en leerzame informatie, maar de kundalini en avonturen zijn bij mij toch wel het meest bijgebleven.' Silvia

 

'De opleiding is zeer inspiratievol, de reader is duidelijk. De kundaliniyoga vind ik zeer aanvullend in de opleiding en maakt je lessen interessanter om in te verwerken. De opleiding is duidelijk en goed te volgen en als je jezelf volledig openstelt zul je het beste van jezelf uit deze opleiding kunnen halen.De opleiding heeft mij ook antwoorden gegeven over mezelf waardoor ik ook zekerder in het leven ben komen te staan.' Tineke

 

'Een welverdiende 9, verdient deze opleiding! Ik vind het ongelofelijk professioneel en ik ben blij dat ik de tijds- en financiële investering erin gedaan heb! Ik heb zo veel bijgeleerd, zo veel dat ik het allemaal niet kanbeschrijven in het verslag.'  Kim

 

'Via de kinderyoga-boeken en -spellen van Helen Purperhart en een zoekvraag op internet heb ik mij verdiept in opleidingen om zelf kinderyoga te kunnen gaan geven. Ik heb verschillende opleidingsmogelijkheden gevonden, maar ik kreeg het beste gevoel bij de opleiding van Jip & Jan en heb mij direct ingeschreven voor de allround opleiding' Renate

 

'Ik ben naar een introductiedag van kinderyoga bij de Kinderyoga Academie geweest. Die dag maakte me erg enthousiast over de opleiding. Tijdens een oefening raakte ik in contact met het innerlijke kind in mij, meisje van rond de 11 en maakte me emotioneel. Dat dit gebeurde intrigeerde me voor de opleiding.' Nienke

 

Het is heel lang geleden dat ik me nog zo blij gevoeld heb, na het volgen van een cursus. Ik geniet nog na en verlang al naar het vervolg van de opleiding die ik zal volgen. Katrien

 

'Tijdens deze opleiding ben ik meer gaan voelen. Voelen hoe energie zich door mij lijf beweegt en wat voor effect dat op mij heeft. Voelen waar er blokkades zijn in mijn lijf. En het belangrijkste, emoties voelen en toelaten.' Saskia

 

'Wat een fijne docent is Helen. Genereus in het delen van haar kennis en ervaring. Ze is zeer inspirerend'  Yvonne

 

'Weet je Helen, dat ik enorm bewonder wat jij hebt neergezet in Nederland? Hoe jij mensen inspireert. Hoe jij yoga als geen ander nuchter en speels neerzet? Hoe jij het leven van mij en velen met mij positief hebt veranderd!' Bianca


'Ik geniet erg van de cursusdagen die je geeft, je geeft mij, maar ik denk meerdere mensen het gevoel dat alle stukjes van de mens er mogen zijn.' Kim


'Ongelooflijk dat je in zo'n korte tijd zoveel kan leren over yoga, kinderen en jezelf! Ik kom veel ervaringen en kennis uit deze opleiding en ook een stuk wijzer van mezelf.' Griet

 

'Het mooiste dat ik heb geleerd in de kinderyoga opleiding is hoe je emoties, krachten en vaardigheiden kunt integreren en bespreken in je les. Ik heb veel handige oefeningen en tips gekregen, die ik niet alleen voor de kinderen en tieners kan gebruiken, maar ook voor de volwassene.' Diana

 

‘Kinderyoga is bevrijdend en het geeft veel meer plezier dan yoga voor volwassenen’. 'Elke opleidingsdag is een feest'. De opleiding is een goede start voor een nieuw begin!' Jessica
 

'Tijdens de opleiding ben ik heel dicht bij het kind in mezelf gekomen.’ Door de opleiding heb ik een stukje van mezelf teruggevonden wat ik kwijt was’. Fantastisch om yoga door de ogen van een kind te beleven en dat over te kunnen dragen.' Monique

 

'Ik heb verschillende innerlijke kinderen ervaren en daarmee mogen werken en mogen loslaten. Een klein stemmetje dat af en toe nog te horen is en zegt dat ik niet goed genoeg ben ervaar ik nu niet meer als iets groots in mijn leven.' Karin


 ‘Een inspirerende opleiding die mij handvatten heeft gegeven om hobby en werk te combineren’.  ‘Ik heb heel veel plezier gehad tijdens de opleiding, iedere dag was
weer een nieuw avontuur’.
Mirjam

 

'Met hoeveel energie kan een mens zijn passie delen met de wereld? Helen Purperhart kan dit met heel, heel veel energie. Haar enthousiasme, inspiratie en ondernemingszin zijn van onschatbare waarde voor de kinderyoga in Nederland en ook daarbuiten.' Brigit


'Helen, je bent een vrouw die zoveel power uitstraalt en zo anderen prikkelt in hun energie. Dan je wel voor alles wat je me geleerd hebt en voor alles wat je me geleerd hebt en voor alles wat je me hebt laten ontdekken.' Jeroen


'Toen ik thuiskwam na een opleidingsdag zei mijn moeder, dat ik er lang niet zo 'mezelf' had uitgezien. Mijn moeder herkende eindelijk weer de lichtjes in mijn ogen. Wie had ooit kunnen bedenken dat dat ook bij de opleiding inbegrepen zat!' Barbara

 

'Gaandeweg de opleiding ben ik zo enthousiast geworden van alle modules, dat ik me voor extra modules heb ingeschreven. Ik was gegrepen door het positieve kinderyogavirus!' Anna

 

'Ik heb tijdens de kindderyoga opleiding geleerd waar mijn schaduwkanten liggen. Ik weet dat ik beter grenzen en structuur moet kunnen neerzetten maar ook minder serieus en minder hard voor mezelf kunnen zijn. Ik ga vol hoop en enthousiasme de toekomst gemoet en weet, dat ik later de docent ga worden, die ik graag wil worden.'  Marcel

 

Vereniging Yogadocenten Nederland