Creatieve kindercoaching - 4 dagen


Wil je als kindercoach of therapeutisch kinderyogateacher leren hoe je creatieve en kunstzinnige technieken kunt inzetten in het begeleiden van kinderen? In deze opleiding bieden we jou een scala aan creatieve tools die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Tijdens en na de opleiding word je ondersteund met een lidmaatschap in een besloten online community. De opleiding is uitermate geschikt als nascholing voor therapeutische kinderyogadocenten, leerkrachten uit het basis- en voortgezet onderwijs of jeugdhulpverleners.

 

Start Dagen Prijs Lokatie Lesdata
24 oktober 4 € 500 Almere Klik hier

Wat leer je?

  • Creatieve technieken en opdrachten, die je kunt inzetten bij het coachen van ouder en/of kind.
  • Gesprekstechnieken om met ouder en/of kind dieper in te gaan op het werkstuk dat ze hebben gecreëerd. 
  • Creatief na te denken en in te spelen op de hulpvraag van je cliënten.

 

Wat krijg je?

  • Uitgebreide cursusmap met ruim 50 pagina's
  • Persoonlijke feedback op alle opdrachten.
  • Ondersteuning via de besloten inspiratiegroep
  • Een creatief en kundstzinnig kindercoach certificaat
  • Vermelding in het Jip & Jan register en gebruik keurmerk.

 

Informatie

Gecertificeerde kindercoaches kunnen na het volgen van deze bijscholing vermeld  worden in ons register. Je dient dan na inschrijving per mail een kopie van een relevant certificaat op te sturen. Na het maken van de casus kun je een certifiaat behalen en vermeld in het register. Deelnemers die niet gecertificeerd zijn kunnen na afloop van deze opleiding een bewijs van deelname aanvragen.

 
Vereniging Yogadocenten Nederland Home Gerelateerde afbeelding

 

2019 Jip & Jan Academie | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ