logo Jip en Jan kinderyogawinkel

 

95 uur Kinderyoga Opleiding

Jip & Jan is de eerste erkende Yoga Alliance geregistreerde Children Yoga School in Nederland en Belgie (95 uur RCYT)Klik hier voor meer informatie over internationale registraties.

 

200 uur Yogateacher opleiding 

Deze 26 daagse erkende Yogateacher opleiding is UNIEK omdat je les leert geven aan zowel kinderen, tieners als volwassenen op een speelse, luchtige en verdiepende manier. Na het afronden van de opleiding ontvang je zowel en RCYT 95 uur en RYT 200 uur certificaat. Klik hier voor meer informatie.

 

Intensive opleidingen in Belgie

De intensive kinderyoga of kindercoach opleidingen worden gegeven van 15-21 juli op een prachtige plek in Kapelle op-den Bos in Belgie. Klik hier om naar de Belgische website te gaan.

 

 

 

    

 

 

    

 

 

 

 

 

logo Jip en Jan kinderyogawinkel

 

ZOMERACTIE Online Kinderyoga Cursus

In de zomermaanden kun je met 25% korting de Online Kinderyoga Cursus volgen. In de cursus leer je welke oefeningen van succes verzekerd zijn en hoe je ze inzet in de praktijk. Je ontdekt welke soorten houdingen er allemaal zijn, wat het effect is op lichaam en geest en hoe je ze op een speelse manier aanbiedt aan kinderen. Klik hier om je in te schrijven via deze speciale kortingslink.

 

 

Afrika Yoga Avontuur

In het april nummer van Yogamagazine staat een uitgebreid artikel over Yoga Pura Vida en de internationale Kidsyoga Teacher training die ik daar ga geven van 15-21 aug. Klik hier voor meer informatie over deze opleiding of lees het volledige artikel van Yoga Magazine.
 

 

Vereniging Yogadocenten Nederland http://www.kinderyoga.nl/im.php?f=http%3A%2F%2Fwww.yogaallianceprofessionals.org%2Fimages%2FYoga-Alliance-Member.png&w=220&h=220