logo Jip en Jan kinderyogawinkel

 

Kinderyoga opleiding in Thailand

In juli 2018 organiseert Helen Purperhart weer een nieuw Kinderyoga Avontuur in een exotisch land. Dit keer in Thailand op een prachtige plek tussen de bergen in Phato. Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven. Bekijk het filmpje om alvast in de stemming te komen.

 

 

Wobbelyoga Workshop in Nederland en Belgie

Tijdens deze nascholing voor kinderyoga docenten leer je hoe je een wobbel kunt inzetten in je les. Vanwege de eindeloze mogelijkheden om er houdingen op uit te voeren wordt kinderyoga een stuk uitdagender. In de kortste keren is de wobbel omgetoverd in een berg en sta je bovenop de top, een surfboard waarmee je hoge golven trotseert, etc. Door het klimmen, klauteren, wippen, draaien en schommelen stimuleert de Wobbel de ontwikkeling van het lichaamsbesef, balans en kracht. Klik hier om je in te schrijven voor de workshop op 31 maart in Almere en klik hier om je in te schrijven voor de workshop op 16 juni in Kalmthout.

 

 

Tell a friend actie

Breng een nieuwe student aan bij Jip & Jan en ontvang beiden een cadeautje. Jij ontvangt van ons een tegoedbon t.w.v. € 50 die je in kunt zetten voor een opleiding of nascholing. De nieuwe student ontvangt een boek of kaartenset van Helen Purperhart naar keuze tijdens de eerste opleidingsdag. Klik hier voor meer informatie over deze actie.

 

logo Jip en Jan kinderyogawinkel

 

logo Jip en Jan kinderyogawinkel

 

    

 

 

    

 

 

 

 

 

logo Jip en Jan kinderyogawinkel

 

Workshop bij Villa Paagman in Den Haag

Woensdag 13 september was Helen te gast bij boekhandel Paagman in Den Haag voor de presentatie van haar nieuwe Kinderyoga Avonturen Box.  Het was een feestelijke dag met een workshop voor kinderen.

 

 

Kinderyoga BoxKinderyoga Avonturen Box

De Kinderyoga Avonturen Box is een kennismaking met de succesvolle kaarten van Helen Purperhart. De box bevat 8 series met 6 kaarten die zijn geselecteerd in een bepaald thema. Klik hier om de Box te bestellen voor de actieprijs van € 15

 

Tanzania Yoga Avontuur

Afgelopen zomer zette Helen voor het eerst voet op Afrikaanse bodem. Met heel veel plezier heeft ze daar  een internationale kidsyoga teacher training gegeven aan Nederlandse en Tanzaniaanse studenten. Hieronder kun je de reactie van een deelnemer lezen en de filmpjes bekijken.

 

'It was a magnificent gift you brought to us, and I can honestly say that I am lost for words to thank you Helen. I have seen how you are willing to truly share the yoga for children and it amazes me. I will always be in debt with you, thank you for helping to fill the empty space in me. May the good Lord bless you always and I am willing to do whatever I can to spread yoga to the children in Tanzania.' Charles

 

 

Vereniging Yogadocenten Nederland