logo Jip en Jan kinderyogawinkel

 

Online Orientatie Cursus

Wil je antwoorden op je vragen en kennis maken met de studierichtingen die Jip & Jan aanbiedt? Volg dan de online cursus en ontdek wat het jou te bieden heeft en wat de mogelijkheden zijn die je als kindercoach of kinderyogadocent hebt. Deze online cursus is GRATIS en erop gericht om kennis te maken met ons en je alle informatie te geven die je nodig hebt om weloverwogen te kiezen.

 

Online Kindermassage Cursus

Wil je leren hoe je onderlinge kindermassage wilt toepassen in je werk of gezin? Dan is de online kindermassage cursus van Helen Purperhart wellicht iets voor jou. Klik hier om je in te schrijven voor een gratis proefaccount en neem een een kijkje in de online leeromgeving van de cursus. Maak in de maand januari gebruik van de kortingscode: yoga en ontvang 10% korting. Je betaalt € 45 ipv € 50.

 

Yin Yang Yoga Verdieping

In deze module leer je hoe je asana's op een correcte wijze uitvoert en op een gedegen manier overbrengt aan je cursisten. Je krijgt inzicht in het Yin en Yang effect van een houding. Naast de verdieping in het fysieke deel van yoga is er ook aandacht voor de yogafilosofie, verschillende yogavormen, sanskriet benamingen van asana's en de rol van de adem. Bekijk de agenda voor data en lokaties.

 

Met veel plezier hebben Helen Purperhart en Marion van de Laarse dit boek over kindercoaching geschreven. Het boek bevat uitleg over hoe je een kind spelenderwijs kunt coachen, hoe je kunt kijken wat er schuilt achter gedrag en wat je beter achterwege kunt laten. Er staan verschillende soorten creatieve, emotie- en lichaamsgerichte oefeningen in met uitleg hoe je ze kunt inzetten om het beste resultaat te boeken. Klik hier om het boek te bestellen.

 

 

 

 

 

    

 

 

    

 

 

 

 

 

logo Jip en Jan kinderyogawinkel

 

Kidsyoga Anatomie

In deze module ga je op een speelse en creatieve manier aan de slag met het kinderlichaam tot aan de puberteit en (jong)volwassenen. Hoe beweegt een kind en hoe is zijn lichaamshouding? Wat doen gewrichten, wat doen spieren, hoe adem je en hoe zit het met de energiestromen in je lijf? Hoe werkt dit allemaal samen en welke rol kan yoga hierin spelen? We gaan op onderzoek en gebruiken hierbij ook ons eigen lichaam als oefenmateriaal. Bekijk de agenda voor data in Nederland en Belgie.

 

 

Workshop 'Spelend kinderen coachen'

In deze module krijg je een scala aan speelse kindercoach technieken aangereikt. Daarnaast krijg je handvatten om een kind spelend te coachen. Door te oefen om in en uit een emotie te stappen wordt dit voor het kind in het echte leven ook steeds makkelijker. Spelenderwijs leert het kind zichzelf via zijn lichaam beter kennen waardoor heftige emoties en lichamelijk spanningsklachten verminderen.Bekijk de agenda voor data in  Belgie en Nederland. De prijs voor de workshop is € 250. Vermeld de geheime code BOEK bij inschrijving en je ontvangt gratis het boek 'spelend kinderen coachen' op de eerste lesdag. Deze actie geldt tot eind januari.

 

 

Nieuw boek 'Baby yoga'

Liefde, contact en aanraking zijn essentieel voor de gezonde ontwikkeling van een baby. Dit vrolijke boek over yoga voor baby's (0 tot 1 jaar) is vooral praktisch: er staan meer dan honderd speelse oefeningen, massages, versjes en liedjes in. Ook wordt aandacht geschonken aan het dragen van de baby, gezondheidstips en massagemiddelen. Klik hier om het boek te bestellen.

 

logo Jip en Jan kinderyogawinkel