logo Jip en Jan kinderyogawinkel

 

Relax lesgeven aan kinderen

Deze module is voor jou als je, na het volgen van je kinderyoga opleiding, enthousiast aan de slag bent gegaan in de praktijk en hebt gemerkt dat het lesgeven aan kinderen anders verloopt dan je in gedachte had. Je wens om kinderen in jouw yogales volledig zichzelf te laten zijn, ze niets op te dringen en vooral veel ruimte te geven voor eigen inbreng, is in de praktijk misschien anders uitgepakt dan je had gehoopt. Wil jij tips en tops om orde en rust in je les te creëren? Wellicht is deze workshop iets voor jou. Klik hier om je in te schrijven.

 

Online orientatie cursus

Wil je antwoorden op je vragen en kennis maken met de studierichtingen die Jip & Jan aanbiedt? Volg dan de GRATIS online cursus en ontdek wat het jou te bieden heeft en wat de mogelijkheden zijn die je als kindercoach of kinderyogadocent hebt. Deze online cursus is GRATIS en erop gericht om kennis te maken met ons en je alle informatie te geven die je nodig hebt om weloverwogen te kiezen.

 

 

Het boek bevat uitleg over hoe je een kind spelenderwijs kunt coachen, hoe je kunt kijken wat er schuilt achter gedrag en wat je beter achterwege kunt laten. Er staan creatieve en lichaamsgerichte oefeningen in met uitleg hoe je ze kunt inzetten om het beste resultaat te boeken. Klik hier om het boek te bestellen.

    

 

 

    

 

 

 

 

 

logo Jip en Jan kinderyogawinkel


Wake up your innerchild

Heb je soms het gevoel dat je op de automatische piloot leeft? Dat je het leven wel heel erg serieus neemt sinds je volwassen bent en dat er dagen voorbij gaan dat je voluit hebt gelachen? Dan is het tijd om het heft weer in handen te nemen door uit je comfortzone te stappen. Tijdens deze Playshop maak je op een vrolijke manier contact met je innerlijke kind(eren). De workshop is inclusief vegatarische lunch. Klik hier om je in te schrijven.

 

 

Kidsyoga Anatomie

In deze module ga je op een speelse en creatieve manier aan de slag met het kinderlichaam tot aan de puberteit en (jong)volwassenen. Hoe beweegt een kind en hoe is zijn lichaamshouding? Wat doen gewrichten, wat doen spieren, hoe adem je en hoe zit het met de energiestromen in je lijf? Hoe werkt dit allemaal samen en welke rol kan yoga hierin spelen? Bekijk de agenda voor data in Nederland en Belgie.