Intuitieve kindercoach bijscholing


Deze 4 daagse bijscholing is voor cursisten die inspiratie willen opdoen voor het geven van intuitieve ouder- en kindercoaching.  Je kunt je in één keer inschrijven en betalen met korting of per module inschrijven en gespreid betalen zonder korting.  In beide gevallen is het mogelijk om je eigen opleidingstraject samen te stellen en de opleiding in je eigen tempo af te ronden. Bekijk de agenda voor alternatieve data.

 

In één keer inschrijven
Start Prijs Early bird Lokatie Inschrijven
Zo 17 sep € 495 € 470 Almere Klik hier>>
Bekijk de voorwaarden voor de  Early Bird Korting.

 

Per module inschrijven
Opleiding modules Aantal Prijs Agenda
Oudercoach technieken 2 dagen € 250 Klik hier>>
Kindercoach technieken 2 dagen € 250 Klik hier>>
Totaal prijs 4 dagen € 500  

 

Wat leer je?
•  Je leert  hele praktische coachtechnieken, die direct toepasbaar zijn in je werk met ouders en kind.
• Je leert contact te maken met je intuïtie en hoe je deze effectief kunt inzetten in je werk als kindercoach.
• Je leert krachtige en snelle coachtechnieken toepassen zodat het kind en de ouder in elke coachafspraak veel ballast kunnen loslaten.
• Je leert werken met innerlijke verbeelding waardoor er op een diep niveau blijvend contact met de oplossing gemaakt kan worden.

 

Certificering en registratie

Gecertificeerde coaches en docenten dienen na inschrijving per mail een kopie van een relevant certificaat op te sturen en te vragen naar het document voor de eindopdracht.   Deelnemers die niet gecertificeerd zijn kunnen na afloop van de bijscholing een bewijs van deelname aanvragen. Lees de certificeringsvoorwaarden. Heb je nog vragen? Bekijk dan de FAQ pagina of stuur een mail.