Beroepsorganisaties


Klik hier om meer te lezen over de verschillende beroepsorganisaties.

 

banner adiona

Kindercoach & kinderyoga beroepsorganisatie
De stichting Adiona is een expertisenetwerk voor professionele kindercoaches. Na het afronden van een kinderyoga en/of kindercoach opleiding is het mogelijk om je aan te sluiten bij Adiona, beroepsorganisatie voor kinderyoga en kindercoaches. Je ontvangt een korting op het inschrijfgeld wanneer je in het Jip & Jan Register staat ingeschreven.

Registratie registerleraar

Registerleraar.nl is het beroepsregister voor leraren in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en speciaal (voortgezet) onderwijs.

  https://www.yogaalliance.org/portals/0/registry%20marks/RCYS-AROUND-BLACK.jpg

Registratie RCYT 95hrs Yoga Alliance International
De kinderyoga opleiding van Jip & Jan is de eerste erkende 95 hrs Registered Children Yoga Teacher in Nederland. Docenten die in het bezit zijn van een 200hr, 300hrs of 500hrs RYT yogateacher certificaat zich aanmelden als RCYT bij Yoga Alliance International.

Registratie RYS 200hrs Yoga Alliance International
De Allround Yogateacher opleiding van Jip & Jan is geregistreerd als 200hr bij de Yoga Alliance US. Yoga Alliance US is de grootste nonprofit organisatie die de yoga community vertegenwoordigd. Na het afronden van de yogateacher training kunnen docenten zich aanmelden als 200hr RYT bij de yoga alliance.
Continuing education provider
Jip & Jan is erkend International continuing education provider. Geregistreerde leden dienen jaarlijks verplichte nascholing te volgen voor hun professionele ontwikkeling en het behouden van hun lidmaatschap.
Vereniging Yogadocenten Nederland Vereniging Yogadocenten Nederland
Helen Purperhart is sinds  1999 lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland. Jip & Jan biedt door de Vereniging erkende specialisaties (60 punten) en bijscholingen (20 punten) aan.  Je kunt lid worden van deze organisatie wanneer je een erkende 4 jarige Yoga docentenopleiding hebt afgerond.
Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs
Jip & Jan staat vermeld in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). In dit register staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Door registratie in dit register is zijn de opleidngen en trainingen van Jip & Jan vrijgesteld van BTW.