Emotie- en lichaamsgerichte kindercoach bijscholing


Deze 4 daagse bijscholing is voor cursisten die inspiratie willen opdoen voor het geven van emotie- en lichaamsgerichte kindercoaching.  Klik op een link voor het opleidingsprogramma, lesdata en lestijden.

 

Wat leer je?
• Je leert hoe je emoties, het lichaam en beweging samenhangen en hoe je dit uitgangspunt kunt gebruiken bij je coaching.
• Je leert hele praktische en speelse coachtechnieken en innerchildoefeningen,  die direct toepasbaar zijn in je werk met kinderen en volwassenen.

• Je leert hoe je kunt werken met het krachtspel en krijgt inzichten uit de Ayurveda en yoga.

• Je leert langs welke weg wensen en verlangens de grootste kans heeft gerealiseerd te worden en welke emoties dit proces tegenwerken en hoe je jezelf kunt bevrijden. 
• Je leert hoe je je eigen triggers en patronen kunt herkennen, hoe je met je valkuilen kunt omgaan en hoe je je kwaliteiten beter kunt benutten in je werk

 

In één keer betalen
Start Aantal Kosten Early Bird Lokatie Inschrijven
Zo 11 november 4 dagen € 495 € 470 Almere Klik hier>>
Bekijk de voorwaarden voor de  Early Bird Korting.

 

Per module betalen Aantal Prijs Inschrijven
Spelend kinderen coachen 2 dagen € 250 Klik hier>>
Kinderyoga therapie 2 dagen € 250 Klik hier>>
Totaal: 4 dagen € 500 Agenda

 

Certificering

Gecertificeerde coaches dienen na inschrijving per mail een kopie van een relevant certificaat op te sturen en te vragen naar het document voor de eindopdracht.   Deelnemers die niet gecertificeerd zijn kunnen na afloop van de bijscholing een bewijs van deelname aanvragen. Lees de certificeringsvoorwaarden.

 

NB Heb je vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen pagina of stuur een mail.