Yoga studies


In onze erkende (kids)yogateacher opleiding leer je hoe je yogales geeft aan kinderen en volwassenen van 0-100. Je kunt een traject kiezen die het beste aansluit bij jouw behoefte, huidige situatie en bestedingsbudget. Klik op een van onderstaande links om meer inhoudelijke informatie te lezen.

 

Opleiding Aantal Prijs Informatie
Yogateacher 28 dagen € 3000 Klik hier>>
Kinderyoga 10 dagen € 1250 Klik hier>>
Tieneryoga 4 dagen €  500 Klik hier>>
Ouder en kindyoga 4 dagen €  500 Klik hier>>
Yogacoaching 4 dagen € 500 Klik hier>>
Bekijk de voorwaarden voor de  Early Bird Korting.

 

Informatie

Afhankelijk van de studie, je eigen inzet en jouw leerstijl ben je gedurende de studie gemiddeld 6 contacturen per week + daarnaast ongeveer 2 uur kwijt aan zelfstudie, eigen yogabeoefening, huiswerk, groepsopdrachten en eindpresentaties. Heb je elders je kinderyoga certificaat behaald en wil je je yogaskills uitbreiden tot een 200 uur RYT certificaat? Stuur dan een mail en vraag naar de mogelijkheden.

 

GRATIS online oriëntatie cursus

Weet je nog niet zeker welke opleiding iets voor jou is? Wil je antwoorden op je vragen en kennis maken met de opleiding en de verschillende studierichtingen? Volg dan eerst gratis de online orientatie cursus en ontdek wat de opleiding jou te bieden heeft en de mogelijkheden die je als coach of docent hebt.

 

NB Heb je vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of stuur een mail.

 

Vereniging Yogadocenten Nederland