Studie


Bij Jip & Jan bieden wij 2 studies aan die je in verschillende trajecten kunt volgen. Bekijk welke studie het beste aansluit bij jouw behoefte, huidige situatie en bestedingsbudget. Klik op een link en lees meer inhoudelijke informatie over een studie.

 

Studie Allround Regular Combinatie Intensive Bijscholing Online
Yogateacher 30 dagen n.v.t. n.v.t. n.v.t. 4 dagen n.v.t.
Kinderyoga 30 dagen 12 dagen 8 dagen 6 dagen 4 dagen* 1 jaar
Kindercoaching 20 dagen 12 dagen n.v.t 6 dagen 4 dagen* n.v.t.
Therapeutische kinderyogacoach n.v.t. 12 dagen n.v.t. n.v.t. 4 dagen n.v.t.
Tieneryoga n.v.t.   n.v.t. n.v.t. 4 dagen n.v.t.
Ouder en kindyoga n.v.t. n.v.t. n.v.t. n.v.t. 4 dagen n.v.t.

 

Bijscholingen*

Studiebelasting

Afhankelijk van de studie, je eigen inzet en jouw leerstijl ben je gedurende de opleiding gemiddeld 6 contacturen per week + daarnaast ongeveer 2 uur kwijt aan zelfstudie, eigen yogabeoefening, huiswerk, groepsopdrachten en eindpresentaties. De bijscholing is exclusief basisprincipes van yoga of coaching, het opzetten van een praktijk en intervisie. Als eindopdracht werk je een casus of themales en verslagen uit.

 

Certificering en registratie

De regular, combinatie en intensive opleidingen zijn inclusief certificaat en registratie in het kwaliteitsregister van Jip & Jan. Docenten en coaches die elders hun opleiding hebben gevolgd worden na het volgen van een bijscholing, het toesturen van een kopie van het certificaat en het maken van een eindopdracht ook toegelaten in het register. Deelnemers die niet gecertificeerd zijn kunnen na afloop van de bijscholing een bewijs van deelname aanvragen of op een later moment aanvullende modules volgen voor het verkrijgen van een opleidingscertificaat. NB. Lees de reacties van deelnemers. Heb je nog vragen? Bekijk dan de FAQ pagina of daar antwoord wordt gegeven op je vraag. Of stuur een mail via het contactformulier.

 

Oriëntatiedag

Weet je nog niet zeker welke opleiding iets voor jou is? Wil je antwoorden op je vragen en kennis maken met de opleiding en de verschillende Opleidingrichtingen? Volg dan eerst de oriëntatiedag en ontdek wat de opleiding jou te bieden heeft en de mogelijkheden die je als coach of docent hebt. Daarnaast proef je de sfeer van Jip & Jan. Het wordt een inspirerende, praktische en leerzame dag, die gericht is op het ervaren en nog niet direct op het leren. Bekijk de agenda voor de eerstvolgende oriëntatiedag. 

 

Vereniging Yogadocenten Nederland