OPLEIDINGEN


Wil jij kinderen helpen zich gelukkig en gezond te voelen? En ze helpen opgroeien tot zelfbewuste volwassenen? Wij bieden insirerende opleiding aan die je opleiden tot kinderyoga-docent en kindercoach. Bij de Kinderyoga Academie kun je een opleiding ook modulair volgen. Dit geeft je de mogelijkheid om de opleiding in je eigen volgorde en tempo uit te stippelen. Door in één keer in te schrijven kun je geld besparen.

 

Studies Duur     Prijs          Meer info
Kinderyoga 28 dagen € 2995   Klik hier
Kinderyoga 10 dagen € 1295   Klik hier
Kinderyoga live online €   995   Klik hier
Kinderyoga  5 dagen €   635   Klik hier
Therapeutische kinderyoga 10 dagen € 1395   Klik hier
Kindercoaching 10 dagen € 1395   Klik hier
Kindercoaching   4 dagen €   495   Klik hier
Ouder en kindyoga    4 dagen €   495   Klik hier
Tieneryoga   4 dagen €   495   Klik hier

 

Studiebelasting

Afhankelijk van de studie, je eigen inzet en jouw leerstijl ben je gedurende de opleiding gemiddeld 6 contacturen per week + daarnaast ongeveer 2 uur kwijt aan zelfstudie, eigen yogabeoefening, verslagen en eindopdrachten.

 

Certificering en registratie

Na het afronden van een opleiding ontvang je een certificaat en word je vermeld in ons register. Deze registratie geeft je het recht om ons keurmerk op je website te plaatsen.

 

Erkenning

De Kinderyoga Academie is aangesloten bij onderstaande beroepsorganisaties. De organisaties bieden ondersteuning aan al hun leden. Het doel is ervoor te zorgen dat aangesloten personen zijn opgeleid volgens de hoogste normen en dat zij hoge professionele kwaliteit bieden aan hun studenten. Dit zorgt voor vertrouwen bij het grote publiek wanneer ze kiezen voor een geregistreerde opleiding. Lees verder>>

 

Oriëntatie

Weet je nog niet zeker welke opleiding iets voor jou is? Volg dan de gratis online oriëntatie cursus en ontdek welke studie het beste bij jou past. Heb je vragen en wil je antwoorden? Bekijk dan de veelgestelde vragen pagina  of lees onze reviews.

                                

                                     Aangesloten beroepsorganisaties:

 

Vereniging Yogadocenten Nederland Home Gerelateerde afbeelding