OPLEIDINGEN


De Kinderyoga Academie biedt kinderyoga en kindercoach opleidingen aan die je modulair kunt volgen. Dit geeft je de mogelijkheid om een opleiding in je eigen volgorde en tempo uit te stippelen. Door in één keer in te schrijven kun je geld besparen.

 

Studies Dagen      Prijs          Informatie
Allround kinderyoga 28 € 2995   Klik hier>>
Kinderyoga 10 € 1295   Klik hier>>
Therapeutische kinderyoga 10 € 1295   Klik hier>>
Creatieve kindercoaching 10 €   500   Klik hier>>
Ouder en kindyoga    4 €   500   Klik hier>>
Tieneryoga   4 €   500   Klik hier>>

 

Studiebelasting

Afhankelijk van de studie, je eigen inzet en jouw leerstijl ben je gedurende de opleiding gemiddeld 6 contacturen per week + daarnaast ongeveer 2 uur kwijt aan zelfstudie, eigen yogabeoefening, verslagen en eindopdrachten.

 

Informatie

Na het afronden van een opleiding ontvang je een certificaat en word je vermeld in ons register. Deze registratie geeft je het recht om ons keurmerk op je website te plaatsen.

 

Erkenning

De Kinderyoga Academie is aangesloten bij onderstaande beroepsorganisaties. De organisaties bieden ondersteuning aan al hun leden. Het doel is ervoor te zorgen dat aangesloten personen zijn opgeleid volgens de hoogste normen en dat zij hoge professionele kwaliteit bieden aan hun studenten. Dit zorgt voor vertrouwen bij het grote publiek wanneer ze kiezen voor een geregistreerde opleiding. Lees verder>>

 

Oriëntatie

Weet je nog niet zeker welke opleiding iets voor jou is? Volg dan de gratis online oriëntatie cursus en ontdek welke studie het beste bij jou past. Heb je vragen en wil je antwoorden? Bekijk dan de veelgestelde vragen pagina  of lees onze reviews.

                                

                                     Aangesloten beroepsorganisaties:

 

Vereniging Yogadocenten Nederland Home Gerelateerde afbeelding