Online kinderyoga opleiding

Hoe tof is het om thuis de kinderyoga opleiding te doen op iedere plek waar en wanneer jij maar wilt.
De online kinderyoga opleiding van 50 studie-uren legt een stevige basis voor iedereen die op een
speelse manier yoga wil  geven aan kinderen. In een besloten online omgeving kun je filmpjes zo
vaak bekijken als jij dat wilt. En in onze community kun je je ervaring delen met andere cursisten.Gratis oriëntatie cursus

Weet je nog niet zeker of de online kinderyoga opleiding iets voor jou is? Volg dan eerst de gratis online oriëntatie cursus in de kinderyoga club en ontdek of de opleiding bij jou past. Je dient wel eerst een account aan te maken.

Ja, dat wil ik

Prijs: € 497

  • Onbeperkt toegang tot de cursus.
  • Q&A ZOOMcalls (vraag en antwoord).
  • Video instructie van alle oefeningen.
  • Ondersteuning in de online community.
  • Persoonlijke feedback op je opdrachten.
  • Erkend 50 uur kinderyoga certificaat.
  • Vermelding in het kinderyoga register.
Bestel NU

Wat cursisten vinden

Ik vond het zó fijn om weer spelend te mogen leren.  Persoonlijk vind ik dat deze opleiding briljant in elkaar zit. Echt zo knap bedacht. Ik hoop dat er nog vele cursisten deze opleiding mogen volgen en er net zoveel plezier aan beleven. Ik geef de opleiding een dikke 9.

Patricia

Via de kinderyogakaarten van Helen Purperhart en een zoekvraag op internet heb ik mij verdiept in opleidingen om zelf kinderyoga te kunnen gaan geven. Ik heb verschillende opleidingen gevonden, maar ik kreeg het beste gevoel bij de opleiding van Helen en heb mij direct ingeschreven.

Renate

Wat een geweldige opleiding. Ik merk dat ik het graag dagelijks zou willen gebruiken in de praktijk als leerkracht. Elk onderdeel had zijn eigen charme en leerzame informatie, maar de kundalini kinderyoga en yoga avonturen zijn bij mij toch wel het meest bijgebleven.'

Silvia
Flexibele opzet

Flexibele opzet

Je kunt je voor een opleiding in één keer inschrijven of per module. Per module inschrijven geeft je de mogelijkheid om een opleiding in je eigen volgorde en tempo uit te stippelen. Door in één keer in te schrijven kun je geld besparen.
Studiebelasting

Studiebelasting

Afhankelijk van de opleiding die je kiest, je eigen inzet en jouw leerstijl ben je gedurende de opleiding gemiddeld 6 contacturen per week en daarnaast ongeveer 2 uur kwijt aan zelfstudie, verslagen en opdrachten.
Certificering

Certificering

Na het afronden van een opleiding ontvang je een certificaat en word je vermeld in ons register. Deze certificering geeft je het recht om ons keurmerk te gebruiken. Na het volgen van een training kun je een bewijs van deelname aanvragen.
Copyright © 2020 Helen Purperhart