Wij staan klaar om jou te inspireren!

Wij werken graag samen met cursisten zoals jij. Kinderyoga docenten en kindercoaches die het maximale
uit zichzelf willen halen en kinderharten willen laten stralen. Wij gaan er vanuit dat je leert met je hoofd,
hart en handen en verbinden deze drie in al onze lessen om je een complete leerervaring te geven.
We geloven er namelijk in dat dit de beste manier is om te coachen en les te geven.
Met veel plezier dragen wij onze kennis en ervaring aan je over.
Helen Purperhart

Helen Purperhart

Mijn specialiteit is het geven van de kinderyoga opleiding en therapeutische kinderyoga modules. Ik heb mijn eigen methode ontwikkeld, vanuit mijn eigen visie en de ervaringen die ik heb opgedaan op het gebied van kinderyoga en innerlijk kindwerk. Mijn missie is mensen te inspireren om hun eigen-wijze weg te volgen en een gelukkig mens te worden.
Marion van der Laarse

Marion van der Laarse

Mijn specialiteit is het geven van de energetische spelletjes en de creatieve kindercoach bijscholing. Creativiteit is een heel krachtig middel dat heling, verbinding en inzicht brengt, maar ook ontspanning, flow en plezier. Mijn missie is om mensen verder te helpen in hun ontwikkeling en (weer) in beweging te brengen met behulp van creativiteit. Mijn werk aan de Kinderyoga Academie voelt voor mij als een prachtige kans om mijn visie op helpen door te geven.
Wouthiera Crommelin

Wouthiera Crommelin

Mijn specialiteit is het geven van de ouder en kindercoach bijscholing. Ik noem mijzelf levenskrachtcoach. Levenskracht heb je nodig om de kapitein van je schip te kunnen zijn. Met veel plezier begeleid ik ouders en kinderen bij het (her)ontdekken van hun levenskracht zodat ze vanuit liefde beter de verbinding kunnen maken met zichzelf en anderen. Ik heb in de afgelopen tien jaar mijn eigen manier van het begeleiden van ouders ontwikkeld, waarbij EFT en familie opstellingen belangrijke hulpmiddelen zijn.
Cerise van Zanten-Ernste

Cerise van Zanten-Ernste

Mijn specialiteit is het geven van de ouder en kindyoga opleiding. Ik richt mij met name op het geven van yoga aan ouder en kind. Ik ben samen met Helen auteur van het boek Yoga met je kind. Ik heb mijn eigen manier van lesgeven ontwikkeld, waarbij ik het contact tussen ouders met jonge kinderen belangrijk vind.
Copyright © 2020 Helen Purperhart