Wij staan klaar om jou te inspireren!

Wij werken graag samen met cursisten zoals jij. Kinderyoga docenten die het maximale uit zichzelf
willen halen en kinderharten willen laten stralen. Wij gaan er vanuit dat je leert met je hoofd, hart
en handen en verbinden deze drie in al onze lessen om je een complete leerervaring te geven.
We geloven er namelijk in dat dit de beste manier is om te coachen en les te geven.
Met veel plezier dragen wij onze kennis en ervaring aan je over.
Helen Purperhart

Helen Purperhart

Mijn specialiteit is het geven van de  opleidingen kinderyoga (coaching), tieneryoga en yoga op school. Ik heb mijn eigen methode ontwikkeld, vanuit mijn eigen visie en de ervaringen die ik heb opgedaan op het gebied van kinderyoga en innerlijk kindwerk. Mijn missie is mensen te inspireren om hun eigen-wijze weg te volgen en een gelukkig mens te worden.
Cerise van Zanten-Ernste

Cerise van Zanten-Ernste

Mijn specialiteit is het geven van de ouder en kindyoga opleiding. Ik richt mij met name op het geven van yoga aan ouder en kind. Ik ben samen met Helen auteur van het boek Yoga met je kind. Ik heb mijn eigen manier van lesgeven ontwikkeld, waarbij ik het contact tussen ouders met jonge kinderen belangrijk vind.
Mirjam van der Beek

Mirjam van der Beek

Mijn specialiteit is het geven van de online cursus Kinderyoga met Muziek. Het is mijn missie om anderen te stimuleren hun dromen waar te maken. Muziek, creativiteit en differentiatie zijn voor mij belangrijke elementen in al mijn lessen. Ik vind het heel bijzonder om dit bij de Kinderyoga Academie door te mogen geven aan anderen.

Copyright © 2020 Helen Purperhart